Jaajo Linnonmaan verkkosivusto valittiin Suomen parhaaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediapersoona Jaajo Linnonmaan sivusto jaajo.fi. on voittanut Finnish Web Awards -kilpailun ykkössijan. Finaaliin osallistujat valittiin yleisöäänestyksellä, ja lopullisen valinnan teki kilpailun tuomaristo. Valinnan tukena käytettiin myös tekoälyyn perustuvaa teknistä arviointia.

Tuomariston mielestä sivusto toimii juuri niin kuin hyvän verkkosivuston pitääkin. Se on yhtä aikaa sekä inhimillinen että kaupallinen. Se on tiivis, mutta silti perusteellinen. Ennen kaikkea se on kohteensa näköinen tavalla, joka synnyttää verkkovierailijan luottamuksen. Sivuston suunnitteli ja toteutti – yhdessä Jaajon kanssa – turkulainen Tagomo Digital.

– Jaajo.fi on loistoesimerkki onnistuneesta henkilöbrändin sivusta. Se on maanläheinen ja ilahduttaa vierailijaa, mutta samaan aikaan keskittyy johdonmukaisesti liiketoimintaan ja tarjoaa kontaktikanavan. Kaikki sivuston toiminnalliset ja viestinnälliset elementit ovat hyvässä tasapainossa, kiittelee tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki.

Jaajo Linnonmaa toimi pitkään Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajana. Linnonmaan mukaan isyysvapaa sai hänet punnitsemaan elämää uudelta kannalta ja hän päätti lopettaa radiotyöt.

– Olin onnellinen ja iloinen, että pääsin mukaan lasteni elämään ihan eri tavalla saadessani jakaa arkiaamut heidän kanssaan. Sain syödä aamiaista yhdessä ja kuulla, mitä kivaa koulussa ja päiväkodissa on luvassa, Linnonmaa kirjoitti Instagramissa.