Tammyn laihtuminen jatkuu hurjana – näin painonpudotus vaikuttaa avioliittoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjassa esiintyvä hengenvaarallisesti lihava Tammy Slaton onnistui karistamaan tarpeeksi kiloja päästäkseen vihdoinkin lihavuusleikkaukseen. Hän on sittemmin mennyt naimisiin Caleb Willinghamin kanssa. Nyt Tammy on paljastanut, että hän joutui näkemään runsaasti nälkää laihdutusurakkansa aikana, mutta leikkauksen jälkeen kaikki on ollut helpompaa.

– Leikkaushyväksynnän saaminen ei ollut helppoa. Tein töitä peppu ruvella. Näin nälkää ja kova työni kannatti, Tammy kertoi Us Weeklylle.

Mitä tulee hänen toipumiseensa, niin kentuckylainen kertoi sen olleen helpompaa. Hänen oli ainoastaan opittava, kuinka paljon ruokaa voisi syödä turvallisesti. Hän on aloittanut myös kuntoharjoittelun.

– Pidän tuoliharjoituksista, painojen nostamisesta, pyörällä ajamisesta ja kävelystä, hän kertoi harjoituksistaan.

Tammy myös paljasti, että leikkaus ei ole muuttanut suhdetta Calebin kanssa. Hän tapasi miehen Ohiossa sijaitsevassa kuntoutuskeskuksessa.

– Tuemme toisiamme koko sydämestämme. Jos hänellä on ongelmia tunnesyömisen kanssa, hän tulee luokseni ja puhumme tilanteesta, Tammy selitti ja kertoi tekevänsä itse samoin.

– Puhumme ongelmistamme ja siitä, miksi tunnemme näin. Olemme todellisia kumppaneita. Hän kohtelee minua niin eri tavalla kuin aiemmat kumppanini. Hän on todellinen Jumalan lahja.

Tammy ei voi vielä kertoa liikaa painonpudotuksen haasteistaan ja onnistumisistaan, koska häntä sitoo realityohjelman kanssa tehty sopimus.