The Offspring saapuu kahdelle keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Punk rock -yhtye The Offspring esiintyy tänä vuonna Suomessa kahden keikan voimin. Bändi esiintyy perjantaina 9. kesäkuuta Turun Gatorade Centerissä ja lauantaina 10. kesäkuuta Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Keikat ovat osa Let The Bad Times Roll -maailmankiertuetta.

Lämmittelybändeinä Suomen keikoilla esiintyvät vaasalainen Klamydia ja viime vuoden UMK-kilpailija Cyan Kickss. Lisäksi Turussa lavalle nousee vielä tamperelaisyhtye Huora. K-18-keikkojen lipunmyynti alkaa perjantaina 17. helmikuuta.

Vuonna 1984 Kaliforniassa perustettu The Offspring on yksi kaikkien aikojen eniten levyjä myyneistä punk rock -yhtyeistä. Yhtye nousi maailmanlaajuiseen suosioon 1990-luvulla hittiensä kuten Come Out and Play, Self Esteem ja Pretty Fly (For a White Guy) ansiosta. Suomessa The Offspring nähtiin viimeksi vuonna 2019.