Kultamekko-Iidan poseeraus loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin näyttävä kaunotar Iida Vainio nousi aikoinaan nopeasti julkisuuteen mentyään olympialaisissa kultaa voittanutta kiekkoleijonien joukkuetta vastaan iltapuvussa lentokentälle keskellä talvea. Sittemmin Iidan elämään on mahtunut runsaasti käänteitä.

Tällä kertaa Iida poseeraa todella näyttävässä asussa kuntosalilla, sillä asukokonaisuuden tiukka ja avonainen toppi ei jäätä liikoja arvailujen varaan. Voidaankin olla varmoja siitä, että tämä asu käänsi jokaisen samalla kuntosalilla olleen katseet.

Iida Vainio erosi taannoin nyrkkeilijästä, koska heillä oli erilainen näkökulma elämään ja rakkauteen. Iida on saanut runsaasti julkisuutta kuluneen vuoden aikana ja hänestä on kehkeytynyt yksi Suomen julkkiskentän näyttävimmistä naisista.