Paris Hilton luuli olevansa aseksuaali – käänsi kelkkaansa tavattuaan nykyisen aviomiehensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paris Hiltonilla oli aikoinaan maine Yhdysvaltojen viihdepiirien bilekuningattarena. Esikoislapsensa hiljattain saanut tähti on paljastanut itsestään piirteen, josta hän ei ole aikaisemmin juurikaan puhunut julkisuudessa. Hän epäili olevansa aseksuaali ennen nykyisen aviomiehensä Carter Reumin tapaamista.

– Minut tunnettiin miesten päiväunena, mutta kaikki seksuaalinen järkytti minua. Kutsuin itseäni pusuvarkaana, sillä halusin vain suudella. Siksi monet ihmissuhteistani eivät toimineet, Hilton kuvaili Harper’s Bazaar -lehdelle.

– Vasta Carterin tavattuani ymmärsin, etten ole aseksuaali. Nautin intiimistä toiminnasta aviomieheni kanssa, tähti jatkoi.

Paris Hiltonin Paris: The Memoir -kirja ilmestyy maaliskuussa. Siinä Hilton kertoo joutuneensa yläasteella miespuolisten opettajien ahdistelun ja groomauksen kohteeksi. Tähden mukaan se teki hänestä myöhemmin pidättäytyväisen.