Matkatoimisto otti yllätysreissut valikoimiinsa – uskaltaisitko lähteä?

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ennen äkkilähdöissä oli yleistä ostaa jokeri, jossa ei välttämättä tiennyt, minne päin maailmaa matka vei. Nyt Apollomatkat haluaa kannustaa kaikkia poistumaan mukavuusalueeltaan ja myy yllätysreissuja rantalomakohteisiin. Kohteena on: ”Määränpää Tuntematon”.

– Miten jännittävää loman odotus onkaan, kun ei tiedä minne matka vie, eikä jokaista yksityiskohtaa voi suunnitellla millintarkasti. Kun lähdet matkaan ennakkoluulottomasti ja uteliain mielin, voit löytää huikeita paikkoja joita et ehkä olisi itse keksinyt valita, sanoo Apollomatkojen markkinoinnista vastaava Satu Kontulainen.

– Lopullinen määränpää paljastetaan matkalaisille noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Sitten tarvitseekin enää pakata laukut ja valmistautua vuoden unohtumattomimpaan seikkailuun, Kontulainen sanoo.