Nainen soitti Bohemian Rhapsodya – koira esitteli vierellä laulutaitojaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimistäkin voi paljastua yllättäviä musikaalisia, tai ainakin musiikista innostuneita piirteitä. Yhdysvaltalainen Ashton Biggs huomasi yllätyksekseen koiransa jakavan hänen oman kiinnostuksensa musiikkia kohtaan.

Ashton istuessa pianon ääreen ilmestyy pesukarhukoira Goose hänen vierelleen. Koiralla on tapana laulaa omalla tavallaan kappaleiden mukana. Ashtonin mukaan Goosen ehdoton suosikki on Bohemian Rhapsody.

Goosen kerrotaan normaalisti ääntelevän haukkumalla kovaäänisesti, mutta musisoinnin aikana lemmikki ääntelee matalammalla, melodisella tavalla. Ashtonin mukaan koira rakastaa pianon lisäksi kitaraa, mutta muihin soittimiin se ei ole mieltynyt. Ashtonin kokeillessa soittaa trumpettia Goose ilmaisi heti inhonsa soitinta kohtaan.

@daily_life_of_goose The One, The Only. #bohemianrhapsody #queen #piano #dog #cute #singing #Goose #fyp #fypシ ♬ original sound – 🐾Goose🐾