Christina Aguilera yläosattomissa – kuvien yksityiskohta ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutunut Christina Aguilera nousi teinitähdeksi vuosituhannen vaihteessa, mutta sittemmin ura on hieman hiipunut. Viime vuosina Christina on puhunut useasti ulkonäköpaineista ja siitä miten hän arvostaa omaa vartaloaan.

Aguileran rintojen aitoutta on kyseenalaistettu viime aikoina useita kertoja, ja ehkä juuri siksi hän poseeraa nyt yläosattomissa sosiaalisen median kuvissaan. Samalla hänen päässään on erikoinen rakennelma, joka on ihmetyttänyt monia kuvaa kommentoineita.

Taannoin 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.