Rumer Willis on raskaana – julkaisi ihanan kuvasarjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis ilmoitti yhdessä poikaystävänsä Derek Richard Thomasin kanssa joulukuussa, että he odottavat lasta. Kyseessä on pariskunnan esikoinen, jota rakastavaiset odottavat jo innokkaana.

Rumer Willis julkaisi ystävänpäivän kunniaksi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa hän ylistää poikaystäväänsä. 34-vuotias nainen kertoo kuvatekstissään, että hän ei tiennyt rakkauden tuntuvan tällaiselta.

– Kiitos, että teit minusta äidin. Pidät niin hyvää huolta minusta ja meidän pikkuisesta jo nyt. Olemme niin onnekkaita, kun meillä on sinut, Willis kirjoittaa.

Rumer Willis alkoi heti rajoittamaan syömisiään ja noudattamaan raskaana oleville naisille sopivaa ruokavaliota kun hän sai tietää raskaudestaan. Nainen alkoi syömään myös ravintolisiä tablettien muodossa ja harkitsee nykyään tarkasti öljyjen, voiteiden ja kosmetiikan osalta mitä hän haluaa levittää iholleen.