Älä heitä suolakurkkupurkin mehua pois – 6 syytä juoda liemi

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suolakurkkumehun terveysvaikutuksista on kohistu jo pitkään. Harva kuitenkaan tietää, että suolakurkkumehua ei tarvitse erikseen ostaa tai tehdä vaan sitä syntyy itsestään suolakurkkupurkkiin. Purkin liemi on tätä taianomaista terveysjuomaa, jota jokaisen tulisi tutkimusten mukaan juoda.

Säilötyillä ja pikkelöidyillä ruoilla on todettu olevan hyviä vaikutuksia ihmisten suoliston terveyteen ja hyvinvointiin. The Healthy -sivusto on listannut kuusi hyvää syytä, joiden vuoksi suolakurkkupurkin liemi tulisi juoda.

1. Liemi auttaa lihaskramppeihin.

2. Se helpottaa ruoansulatusta.

3. Suolakurkkumehu voi edesauttaa painonpudotusta.

4. Se tasaa verensokeria.

5. Se voi parantaa hikan.

6. Suolakurkkumehun on todettu tuovan helpotusta kuukautiskipuihin.