Nainen painoi 170 kiloa – sitten eräs huomio muutti kaiken

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Claireabelle on ollut rankan koulukiusaamisen uhri. Tarina on tuttu useille ylipainoisille, kun heidän itsetuntonsa on romutettu jo pikkulapsena lähinnä ulkonäköä julmasti haukkuen. Claireabelle sairastui syömishäiriöön.

Hänen painonsa kasvoi 170 kilogrammaan. Claireabellelle tehtiin huhtikuussa 2020 lihavuusleikkaus, mikä auttoi häntä laihduttamaan ja rajoittamaan ahmimista. Leikkauksessa tuli kuitenkin komplikaatioita ja hän joutui uusiin leikkauksiin. Toipumisjakso oli tuskallinen.

Koettelemus oli kaiken käännekohta. Hän tajusi, että hänen oli saatava oma terveytensä takaisin. Claireabelle on nyt sitoutunut palauttamaan henkisen ja fyysisen terveytensä terveiden rutiinien avulla. Hän on laihtunut yhteensä 90 kiloa.

– Painan nyt 81 kiloa, olen saanut takaisin itsetuntoni ja omanarvontunteeni. En aiemmin elänyt, olin ainoastaan olemassa. Nyt rakastan juoksemista ja muuta kuntoilua. Tunnen olevani vapaa, Claireabelle kertoo Trulyn haastattelussa.