Peter Andre täyttää 50 vuotta – juhlii näyttävästi Dubaissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Peter Andre täyttää 50 vuotta 27. helmikuuta. Nyt neljän lapsen isä on paljastanut syntymäpäiväsuunnitelmiaan julkisuuteen.

– Olen Dubaissa koko perheen kanssa. Taidan juhlia vähän syntymäpäiviä, Andre pohdiskelee ja paljastaa matkustavansa maahan jo reilusti ennen kuin täyttää 50 vuotta.

– Olen aina vähän säikähtänyt 50 vuoden tulemista, mutta se sattui hienosti samaan aikaan, kun olen ollut 30 vuotta alalla. Kun keskityn 30-vuotisjuhlapäivääni, ei viidenkympin täyttäminen tunnu niin pahalta, Andre vitsailee OK!-lehdessä.

– Se kuulostaa vanhalta, mutta en todellakaan ole sitä. Tunnen olevani nuori edelleen. Treenaan, rakastan ruokaa, rakastan elämää.

Andrella on huomattavasti nuorempi vaimo Emily, joka on 33-vuotias. Heillä on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias Theo ja yhdeksänvuotias Amelia. Lisäksi Andrella on kaksi vanhempaa lasta aiemmasta liitostaan Katie Pricen kanssa. Lapset ovat 17-vuotias Junior ja 15-vuotias Princess. Andre yrittää vielä yhtä lasta Emilyn kanssa.