Louis Tomlinson ei puolusta Harry Stylesiä: ”Myönnän olevani kateellinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt Louis Tomlinson on julkaissut oman Walls-nimeä kantava debyyttialbuminsa pari vuotta sitten. Miehen soolomateriaali otettiin hyvin vastaan, mutta menestyksekkäimmän soolouran bändin jäsenistä on kuitenkin onnistunut luomaan Harry Styles.

One Direction -fanit ovat janonneet yhtyeen paluuta, mutta toistaiseksi sellaista ei ole ollut vielä näkyvissä. Miehet keskittyvät omien uriensa luomiseen eivätkä ole pystyneet välttymään kilpailuasetelmalta toisiaan vastaan. Louis Tomlinson on jopa myöntänyt olleensa kateellinen Harry Stylesin menestykselle.

Kun Tomlinson huomasi uransa alussa olleensa kateellinen Harry Stylesille, hän päätti aktiivisesti päästä pois siitä epäterveestä mielentilasta. Daily Mail -sivuston mukaan Louis Tomlinson ei kuitenkaan alkanut puolustamaan Harry Stylesiä kun häneltä kysyttiin mielipidettä Stylesin paljon kohua synnyttäneeseen Grammy-puheeseen.

– Vain Harry itse tietää mitä hän tarkoitti. Sitä minun on vaikea spekuloida, Tomlinson oli varovaisesti kommentoinut.