TikTok-tähteä syytetään valehtelusta – muuttiko Mikayla Nogueira puhetyylinsä somea varten?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoimmat sometähdet ovat onnistuneet tekemään vaikuttamisesta itselleen ammatin ja julkaisevat jatkuvasti yritysten kanssa yhteistyössä suunniteltuja videoita eli mainoksia. Yksi TikTokin suosituimmista meikkisisällönluojista on Mikayla Nogueira.

Mikayla Nogueira tuntuu jatkuvasti olevan nyt erilaisten kohujen keskellä. Naisesta on alettu nyt maalaamaan epärehellistä kuvaa, koska 24-vuotiaan tähden fanit ovat toistuvasti saaneet hänet kiinni erilaisista valheista. Nyt moni on alkanut uskomaan, että nainen on muuttanut sosiaalista mediaa varten jopa puhetyylinsä.

Julkkisjuoruja levittävä ja skandaaleja rakastava Rich Lux on nyt saanut käsiinsä videon, jolla Mikayla Nogueira puhuu kameralle ennen kuin hänestä tuli sometähti. Naisen puhetyyli on melko tavanomainen, mutta poikkeaa huomattavasti tyylistä, jolla nainen puhuu nykyään.

Mikayla Nogueira puhuu todella leveällä Bostonin murteella ja on kertonut myös aiemmin kyyneleet silmissä siitä miten häntä on nuorempana asiasta kiusattu. Moni naisen nuorempana tuntenut on kuitenkin paljastanut, että Nogueiralla ei ole oikeasti mitään murretta vaan hän olisi kehittänyt sen sosiaalista mediaa varten ollakseen muistettavampi ja erottuakseen joukosta.

@richlux713 Mikayla Nogueira exposed herself #mikaylanogueira #makeup #fentybeauty #rarebeauty #kyliejenner #selenagomez #kyliecosmetics #rhodebeauty #haileybieber #richlux ♬ original sound – RICH LUX