Kody ja Christine Brownin tytär paljasti kamalia asioita perheestä – huutamista ja väkivaltaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Gwendlyn Brown on Christine Brownin ja Kody Brownin tytär. Hän on kertonut rehellisesti perheestään ja paljasti taannoin, että äitinsä lisäksi myös Janelle oli karistanut Sisarvaimojen yhteiselon jaloistaan.

Nyt 21-vuotias tytär on katsonut uudelleen julkaistuja jaksoja kaudesta 17 ja kommentoinut niitä Youtubessa. Gwendlyn kritisoi isäänsä monella tapaa, esimerkiksi moitti miestä Merin kohtelusta. Myöhemmin Gwendlyn kertoi faneilleen, että Kody on huutanut hänelle lukuisia kertoja vuosien varrella. Lisäksi hän vastasi myöntävästi, kun fani kysyi, oliko Kody koskaan ollut fyysisesti väkivaltainen ketään perheenjäsentä kohtaan.

– Muistan itse saaneeni mustelmia muutaman kerran. Lisäksi hänen isänsä on joskus rankaissut häntä heittämällä ilmaan, hän kertoi Starcasmin mukaan.