Pink haluaa suojella Britney Spearsia: ”Olen kuin isosisko hänelle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rock-vaikutteisista pophiteistään tunnettu Pink on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Uransa aikana tähti on tutustunut moniin muihinkin artisteihin kuten esimerkiksi Britney Spearsiin. Pink on kertonut, että Britney Spearsin kohdalla hänen suojeluvaistonsa heräävät.

Pink ja Britney Spears tutustuivat lähes 20 vuotta sitten kun he olivat yhdessä kuvaasamma Pepsin Super Bowl -mainosta. Samassa mainoksessa esiintyi myös Beyonce ja Enrique Iglesias. Pink on kertonut People-sivuston mukaan, että musiikkiala oli 2000-luvun alussa nuorille naisille vielä hyvin raadollinen ja erilainen paikka kuin mitä se nykyään on.

Pink tuntee olevansa kuin isosisko Britney Spearsille, joka on hänen mielestään maailman suloisin ihminen. Pinkin mielestä lehdet ja media ovat olleet Spearsille vuosien varrella erityisen julmia ja anteeksiantamattomia. Naiset eivät ole olleet yhteydessä toisiinsa vuosiin, mutta Pink on kertonut ajattelevansa Spearsia lähes päivittäin ja toivovansa hänelle kaikkea hyvää.