David Beckham heitteli lettuja keittiössä – videosta heti viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja nykyään muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham on laajentanut osaamistaan myös kosmetiikan puolelle. Kiireinen bisnesnainen ehtii silti hyvin viettämään laatuaikaa myös perheensä kanssa ja päivitteleekin usein sosiaaliseen mediaan kuvia ja videoita myös lapsistaan ja aviomiehestään David Beckhamista.

Moni pitää Victoria ja David Beckhamin liittoa todella idyllisenä. Tätä kuvaa kiillottaa myös naisen julkaisema tuore TikTok-video, jossa David Beckham paistelee lettuja heidän upeassa keittiössään samalla kun Victoria katselee miehensä temppuilua taustalla.

Videolla David Beckham heittelee ja kääntelee ilmassa lettuja ja ottaa ne kiinni paistinpannulla onnistuneesti useita kertoja. Lopulta lettu kuitenkin iskeytyy suoraan miehen rintaa vasten ja Victoria purskahtaa nauramaan. Video sai vajaassa vuorokaudessa yli 3,6 miljoonaa katselua ja 180.000 tykkäystä.

@victoriabeckham Who is the biggest tosser in the kitchen? 🥞Watch until the end 😂😂 @David Beckham ♬ original sound – Victoria Beckham