Jennifer Lopezin kaksoset täyttivät 15 vuotta – herkkä perhevideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on kiireinen uranainen, joka tunnetaan niin naisen musiikista, televisiourasta ja näyttelijän töistä kuin kenkien suunnittelustakin. Tähti on ennen kaikkea myös äiti hänen kaksosilleen Maximilianille ja Emmelle.

Jennifer Lopezin kaksoset, Maximilian ja Emme, täyttivät nyt 15 vuotta. 53-vuotias Jennifer Lopez julkaisi nyt Instagram-kanavallaan lastensa syntymäpäivän kunniaksi suloisen videon, jossa nähdään kuvia ja videoita vuosien varrelta.

Videolla nähdään monia herkkiä ja iloisia perheen yhteisiä hetkiä niin arjen keskellä kuin lomamatkoillakin. Toisinaan lapset ovat myös mukana äidin työpaikalla ja vierailevat konserttien takahuoneissa. Videon taustamusiikiksi Jennifer Lopez on valinnut Taylor Swiftin koskettavan Fifteen-nimisen kappaleen, jossa lauletaan siitä mitä tuo ikä tuo tullessaan ja mitä sen jälkeen on vielä edessä.