Ed Sheeranin jättihitti oli kirjoitettu alun perin tyttöbändille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rachel Agatha Keen on brittiläinen laulaja-lauluntekijä, joka sinkosi maailmanlaajuiseen huippusuosioon hetki sitten, kun hänen tuorein Escapism.-niminen kappaleensa alkoi leviämään TikTok-sovelluksen avulla. Raye-taiteilijanimeä käyttävä artisti kirjoittaa myös kappaleita muille kuin itselleen.

Nyt 25-vuotias tähti on paljastanut, että Ed Sheeranin superhitti Shape Of You oli alun perin kirjoitettu toisille artisteille. Kappaleen piti mennä tyttöbändi Little Mixille, minkä vuoksi onkin Rayen mielestä huvittavaa, että siitä tuli yksi Ed Sheeranin suosituimmista kappaleista.

Rayen mukaan Ed Sheeran ei ikinä kirjoittaisi sellaista kappaletta mikäli tietäisi sen tulevan hänelle itselleen. Raye selventää, että itselleen kappaleen kirjoittaminen on hyvin erilainen prosessi, koska silloin kaikkia lyriikoita miettii paljon tarkemmin ja henkilökohtaisemmin.

@songwriteclubofficial Raye on writing “Shape of you” by Ed Sheeran #songwriteclub #edsheeran #bennyblanco #justinbieber #loveyourself #music #musicvideo #musicmaking #makingmusic #musiciansoninstagram ♬ original sound – songwriteclubofficial