The Voice of Finlandin säännöt uusiksi – osa laulajista saa lähtöpassit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa The Voice of Finland -ohjelmassa poiketaan niin katsojien kuin kilpailijoidenkin yllätykseksi tutusta kaavasta. Nelosen tiedotteen mukaan perjantaina nähtävän viimeisen Ääni ratkaisee -jakson jälkeen ohjelmassa alkaa uusi The Cut -vaihe.

Tähtivalmentajien tiimiläiset ovat aikaisemmin kamppailleet Ääni ratkaisee -vaiheen jälkeen jatkopaikasta Kaksintaistelussa. Nyt käynnissä olevalla kaudella kaikki jatkoon päässeet eivät kuitenkaan ole mukana siinä. The Cut, eli leikkaus -vaiheessa tiimiläiset jaetaan ryhmiin harjoittelemaan heille valittua kappaletta.

Tähtivalmentajien tehtäväksi tulee pudottaa tiimeistään kolme kilpailijaa. Kaikki kilpailijoista eivät tosin joudu The Cut -vaiheeseen. Osa pääsee ohituskaistaa pitkin suoraan Kaksintaisteluun.

– Jäljelle jäävät esittävät kappaleen, ja heistä osa valitettavasti karsiutuu pois. Kaksintaisteluissa jokaisella tähtivalmentajalla on 12 laulajaa, tähtivalmentaja Maija Vilkkumaa kertoo tiedotteessa.

The Voice of Finlandin The Cut -jakso esitetään Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 5. maaliskuuta. Ohjelma etenee Kaksintaistelut-vaiheeseen perjantaina 10. maaliskuuta.