Mira Ahola esitteli takapuolensa muodonmuutoksen: ”Kiva vertailla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

HuippuSuositusta Temptation Island Suomi -ohjelmasta jo vuosia sitten tutuksi tullut fitness-kaunotar Mira Ahola joutui ohjelman jälkeen kritiikkimyrskyn silmään, mutta kohu laantui nopeasti ja kaunotar on sittemmin nähty kilpailemassa muun muassa fitness-kilpailussa.

Nyt Mira on julkaissut sosiaalisessa mediassa peppukuva, joista voidaan nähdä hänen treeninsä tulokset. Hän totesi muun muassa, että pakarat ovat saaneet hieman pyöreyttä, vaikka muutokset ovatkin olleet melko pieniä.

– Otan valitettavan vähän mitään ”kuntokuvia” kisapreppien aikana. Pitäisi tehdä sitä enemmän juuri siksi, koska näitä on sitten kiva vertailla ja ylipäänsä muistella sitten jälkikäteen matkaa. Nämä antaa myös hyvää dataa kehityksestä sekä kunnon edistymisestä kisakohtaisesti, Mira kirjoittaa.

– Onhan se kehonmuokkaaminen tosi hidasta ja vaatii oikeasti aikaa ja pitkäjänteisyyttä (toki tähänkin vaikuttaa yksilölliset tekijät). Haluan muistuttaa siitä, että mikä ikinä tavoitteesi onkaan, niin malta pysyä suunnitelmassa ja anna projektille aikaa – oikotietä onneen ei ole, Ahola jatkoi.