Sara herutteli pienenpienissä hepeneissä – paljasta pintaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisesta mediasta monille tuttu kaunotar Sara Jean Underwood tunnetaan Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median kuvistaan. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Nyt Sara on keikistellyt automaan maisemissa erittäin niukoissa ja läpikuultavissa hepeneissä, jotka yllään ja stetsoni päässään hän kuvasi itseään selfie-herutteluihin peilin edessä. Someseuraajille riitti taatusti nähtävää.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.