Christine Brownilla ja uudella miehellä yhteensä 14 lasta – koko perhe hehkuttaa rakkautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan fanit pääsevät seuraamaan 18. tuotantokaudella kokonaan uudenlaista sarjaa, kun Kody Brownin kolme naista on aloittanut elämänsä puhtaalta pöydältä. Ensimmäisenä henkisestä liitosta lähtenyt Christine Brown on nyt löytänyt uuden miehen rinnalleen.

Kyseessä on kahdeksan lapsen isä ja leskimies David Woolley. Miehellä on rakennusalan firma ja hän asuu nykyisin noin puolen tunnin päästä Christine Brownista Yhdysvaltojen Utahissa. Koska Christinella on edellisestä liitostaan Kodyn kanssa yhteensä kuusi lasta, tulee suurperheen ruokapöydässä olemaan perheillallisilla ruuhkaa. Lapsia on yhteensä 14, ja heille molemmille on jo siunaantunut lapsenlapsiakin.

Christine Brown on hehkuttanut Davidin olevan hänen elämänsä mies. Hän on sanonut, että mies edustaa kaikkea, mitä hän on etsinyt rakkauselämässään. David Woolleyn tytär Kati on ilmaissut isänsä olevan maailman paras mies ja hän on onnellinen, että mies löysi upean Christine Brownin rinnalleen.

@kati_charlene She’s incredible. #christinebrown #christinebrownsisterwives #couplegoals #fyp ♬ original sound – Kati Charlene