Claudia Alende kuin suoraan Baywatchin kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisesta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa.

Tällä kertaa näyttävä kaunotar on ikuistanut itsensä sosiaaliseen mediaan peilin kautta ottamaansa selfieen, jossa hän on verhonnut tiimalasia muistuttavan upean vartalonsa punaiseen uimapukuun. Asuvalinta tuo elävästi mieleen takavuosien hittisarja Baywatchin.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.