Demi Rose poseeraa kuin Kleopatra

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu englantilainen mallikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen.

Nyt Demi on poseerannut uimapuvussa, joka tuo mieleen antiikin Egyptin Kleipatran, joskin näin rohkeassa asussa muinainen hallitsija on tuskin julkisesti keikistellyt. Demi nimittäin esittelee kameralle auliisti takapuolensa kurveja.

Demi Rose on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Taannoin hän vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.