Ensitreffit alttarilla -kilpailijoilla salasuhde – teerenpeli paljastui finaalijaksossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa esitetty parisuhdereality Ensitreffit alttarilla toteutettiin uudistuneena ja versiosta käytettiin nimeä 2.0. Taannoin televisiossa esitetyssä finaalijaksossa paljastui, että yhdellä pariskunnalla oli keskenään kuukausia kestänyt salasuhde.

Ohjelmassa mukana ollut Rene meni naimisiin Tildan kanssa, mutta rakastuikin toiseen realitysarjan naiseen – Emmaan. Rene kertoi muille ohjelmaan osallistuneille asiasta heidän istuessa saman pöydän ääressä. Tieto Renen ja Emman suhteesta tuli kaikille suurena yllätyksenä – ainoastaan Tilda tiesi asiasta, tosin omien sanojensa mukaan liian myöhään. Pari oli tapaillut salaa jo pidempään.

MTV Uutisten mukaan Tilda sai tietää Renen ja Emman suhteesta sattumalta törmätessään Reneen kerrostalonsa pihalla. Sitten hän tajusi, että Emma asuu samassa talossa ja asiasta tuli selkeämpi.

– Vähän ihmettelin, että mitä hän teki siinä, koska en tiennyt, että hänellä asuisi ketään kavereita siellä. Hetkeksi jäin siihen juttelemaan, ja sitten aika nopeasti laskin 1+1 ja tajusin, että hän odottaa Emmaa, Tilda kertoi haastattelussa.

– Keskustelimme ja kävi ilmi, että heidän suhteensa on alkanut jo kuvausten aikana, niin otin sen tosi raskaasti, koska minulla oli sellainen olo, että minua on vedätetty ja johdettu harhaan, hän sanoi, vaikka hänellä ei ollutkaan aiemmin mitään Emman ja Renen suhdetta vastaan.