Julia Foxia ei ahdista ikääntyminen – kiertää nykyään kauneusklinikat kaukaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan noin vuosi sitten avioerosta toipuvaa Kanye Westiä, jonka jälkeen Fox deittaili räppäri Drakea. Julia Fox on alkanut ihastuttamaan nyt myös sosiaalisessa mediassa omalla suorapuheisuudellaan aiheeseen kuin aiheeseen.

Julia Fox on kertonut Glamour-sivuston mukaan elävänsä nyt aikakautta, jolloin häntä ei kiinnosta eikä häiritse mikään. Yhtenä esimerkkinä 33-vuotias tähti on antanut oman vanhenemisensa. Nainen on huomannut jo itsessään ikääntymisen merkkejä, mutta ei aio tehdä asialle mitään toisin kuin moni muu julkkiskaunotar.

Julia Fox on kertonut, että nykyään hän välttelee Botoxia ja rasvaimuja, jollainen hänelle on nuorena tehty. Nainen on huomannut, että iho roikkuu eivätkä vaatteet enää istu samalla tavalla kuin aiemmin, mutta tällä kerralla hän on kuitenkin päättänyt, että ei tee asialle yhtään mitään. Tähti on nykyään täysin sinut itsensä ja oman ulkonäkönsä kanssa, mikä näkyykin myös Julia Foxin rohkeista asuvalinnoista.