Sisarvaimot-tähdille oma ohjelma? Janelle ja Christine Brown neuvottelevat TLC:n kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Kolme naista on nyt jättänyt suurperheen ja ryhtynyt keskittymään enemmän omaan hyvinvointiinsa. Nyt sarjan kahdelle voimanaiselle, Christine ja Janelle Brownille suunnitellaan omaa spin offia sarjaan.

TLC-televisiokanavan tuotantoryhmän on kerrottu parhaillaan neuvottelevan Christinen ja Janellen kanssa omien jaksojen kuvaamisesta. He ovat osoittaneet olevansa kiinnostuneita asiasta ja sisäpiiriläisen mukaan kehitysvaihe on edennyt jo pitkälle. Naiset työskentelevät vakavasti oman sarjansa eteen ja neuvottelupöydällä on enää muutama asia ennen lopullista sopimusta.

Molemmat naiset erosivat henkisestä puolisostaan Kody Brownista ja muista sisarvaimoista. Christine lähti pois marraskuussa 2021 ja Janelle teki saman noin 13 kuukautta myöhemmin. Naiset näyttävät myös melko tyytyväisiltä päätöksiinsä. The Sun raportoi, että uusi sarja keskittyisi elämään moniavioisuuden jälkeen ja naisten voimaantumiseen. Sisäpiiriläisen mukaan myös osa Christinen ja Janellen 12 lapsesta on mukana sarjassa.

Christine on hehkuttanut Janellea viimeisten useiden kuukausien ajan, sillä he ovat jatkaneet lomailua yhdessä senkin jälkeen, kun hän itse muutti takaisin Utahiin. Christine on myös alkanut seurustella uuden miehen kanssa, ja hän on kahdeksan lapsen isä ja leskimies David Woolley.

Janelle on viimeisimpien tietojen mukaan edelleen sinkku, mutta hän erosi Kodysta vasta vuoden 2022 lopulla. Sisarvaimot-sarjan 18. kauden kuvaukset ovat jo alkaneet. Kamerat ovat ehtineet kuvata muun muassa sen, kun Kody ja hänen viimeinen jäljellä oleva vaimo Robyn kiikuttivat mahdollisen uuden sisarvaimon Meksikoon lomalle. Vietettyään aikaa Kodyn ja Robynin kanssa nainen tunsi kuitenkin olonsa epämukavaksi ja kertoi tuotannolle haluavansa mennä kotiin, eikä halunnut jatkaa kuvaamista.