Kuolleen Aaron Carterin äiti väittää: ”Minulla on todisteita murhasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carter kuoli kotinsa kylpyhuoneessa Lancasterissa, Kaliforniassa noin neljä kuukautta sitten. Virallista kuolinsyytä ei ole julkistettu, sillä tutkijat odottavat edelleen toksikologisen raportin tuloksia. Aaron löydettiin kylpyammeesta, joka oli täynnä vettä,.

Kuolinsyylääkäreiden mukaan poplaulaja ei kuitenkaan hukkunut. Toisin sanoen nyt tulee selvittää tapahtumat ennen kuolemaa erityisen tarkkaan. Näyttäisikin siltä, että laulaja kuoli yliannostukseen. Poliisi on ilmoittanut, että rikoksesta ei ole merkkejä.

Aaronin äiti Jane Carter on kuitenkin paljastanut uskovansa, että hänen poikansa murhattiin. Jane jakoi sosiaalisessa mediassa järkyttäviä kuvia Aaronin kuolemanpaikalta. Kuvien perusteella äiti uskoo, että hänen poikansa ei ollut kylpyammeessa kuolinhetkellään, vaan kylpyhuoneen lattialla ja joku yritti elvyttää häntä. Carterin ulostetta on levinnyt kaikkialle kylpyhuoneessa, joten äitinsä mukaan mies on siirretty myöhemmin kylpyammeeseen kuoleman jälkeen.

Jane kirjoitti Facebookiin, että teki vaikean päätöksen jakaa kuvat. Keromansa mukaan hän yrittää saada käynnistettyä poikansa kuolemasta rikostutkinnan.

– He eivät koskaan tutkineet kylpyhuonetta mahdollisena rikospaikkana hänen riippuvuushistoriansa takia, hän väitti ja tiedossa on, että Carter oli pitkään kamppaillut riippuvuuden ja mielenterveysongelmien kanssa.