Aaron Carterin ystävät paljastavat: ”Hän pelkäsi henkensä olevan vaarassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljä kuukautta sitten kuolleen Aaron Carterin ystävät kertovat, että hän pelkäsi joutuneensa vaarallisten ihmisten seuraamaksi ja uskoi, että joutuisi tapetuksi. Hän oli vainoharhainen ja pelokas. Laulaja löydettiin kuolleena Kalifornian kodistaan marraskuussa 2022.

Carter menehtyi 34-vuotiaana spraytölkkien ja reseptipilleripullojen ympäröimänä. Virallista kuolinsyytä ei ole vielä julkistettu ja kuolinsyyraportteja odotetaan edelleen. Äskettäin Carterin äiti väitti poikansa joutuneen murhatuksi, mutta nyt myös hänen ystävänsä ovat väittäneet kuoleman olleen epäilyttävä.

Hänen ystävänsä Morgan Matthews ja Bryan Cassidy kertoivat Page Sixille, että heidän mielestään Caterin kuolemaa on tutkittava mahdollisena murhana.

– Kun Aaronin ruumis löydettiin, heräsi minussakin epäilys, että oliko Carter vainoharhainen vai oliko hänellä aidosti syytä pelkoon joutua tapetuksi. Tähdellä oli paljon vääränlaisia ihmisiä ympärillä, Morgan Matthews kertoo.

– Minun perässäni on ihmisiä, tarvitsen apua. Minun on poistuttava tästä kaupungista, Carterin kerrotaan sanoneen ennen kuolemaansa laitettuaan talonsa myyntiin.

Aaronin kihlattu Melanie Martin kertoi TMZ:lle tammikuussa, että laulajan ja tunnistamattomaksi jääneen henkilön väliset tekstiviestit toimitettiin todisteena huumekaupoista poliisille. Viestit oli lähetetty päivä ennen Aaron Carterin kuolemaa. Poliisi on tiedottanut, että ei ole löytänyt jälkiä rikoksesta ja tällä hetkellä kuolemaa pidetään yliannostuksena.