Satakiloiset siskot -sarjalle uusi versio? Fanit vaativat muutosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla on useita realityohjelmia, joissa seurataan ylipainoisten ihmisten elämää. Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton saivat oman realityohjelman nelisen vuotta sitten. He nousivat kuuluisuuteen Youtube-kanavansa kautta. Naiset olivat sarjan alkaessa sairaalloisen lihavia ja heidän yhteispainonsa oli yli 450 kiloa. Ohjelmasta on tullut suosittu myös Suomessa ja yhtä tutuksi ovat tulleet myös muut siskovaljakon sisarukset.

Nyt Slatonin sisarukset ovat ilmaisseet olevansa tyytymättömiä sopimukseen tuotantoyhtiön kanssa. He saavat mielestään liian vähän palkkaa kuvauksista. Kun ohjelman jatkosta neuvotellaan, on fanit toivoneet omaa sarjaa Amyn ja Tammyn sisaruksille, Amandalle ja Chrisille. Asiasta käydään runsaasti keskustelua netissä ja ohjelmaan liittyvissä julkaisuissa.

Spekulaatio on levinnyt hurjasti sen jälkeen, kun The Sunille kerrottiin, että Amy ja Tammy saattavat vaatia palkankorotusta neljännen tuotantokauden kuvausten jälkeen. Siskokset uskovat myös, että he voisivat tienata toisen tuotantoyhtiön leivissä enemmän. Sopimus TLC:n kanssa päättyy nyt kuvattavan tuotantokauden loppuun.