Temppari-Mattu kurvikkaana Thaimaan lomallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarja Temptation Island Suomi esitteli suomalaisille aikoinaan myös värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi suuntasi viettelysten saarelle Japen kanssa, mutta suhde ajautui karille. Sittemmin hän alkoi seurustella samasta ohjelmasta tutun Joonaksen kanssa.

Viime päivinä Mattu on nautiskellut olostaan Thaimaassa jossa hän on parhaillaan lomailemassa. Sosiaalisessa mediassa Mattu poseeraa tällä kertaa kurvikkaana keinussa Koh Phanganin saarella.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista. Viime vuonna Mattu koki kovia, sillä hän sairasti koronan, mutta ehti toki nauttia vuodesta ja kuvata myös uutta televisiosarjaa.