Seniori olutvarkaissa Hämeenlinnassa ja Riihimäellä – autosta löytyi 32 laatikkoa olutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämeen poliisi otti torstaina kiinni jo seniori-iässä olevan miehen epäiltynä mittavista olutvarkauksista. Poliisi pääsi hänen jäljilleen tilannetta todistaneen henkilön ilmiannon avulla.

Poliisipartio hälytettiin torstaina iltapäivällä Riihimäen Karankadulla sijaitsevaan kauppaan. Ilmoituksen mukaan iäkäs mies oli nähty työntämässä olutlaatikoita ostoskärryissä ulos kaupasta maksamatta niitä. Tämän jälkeen hän oli lastanut laatikot autoon ja ajanut pois.

– Tapahtuneesta ilmoittanut valpas kansalainen seurasi kaljavarasta ja johdatti poliisipartion varkaan perään, kerrotaan Hämeen poliisilaitoksen tiedotteessa.

Partio pysäytti auton, jota kuljetti ajokiellossa ollut lähes 70-vuotias mies. Poliisipartiolle selvisi, että sama mies oli vain paria tuntia aiemmin käynyt olutvarkaissa myös Hämeenlinassa. Miehen autosta löydettiin yhteensä 32 laatikkoa olutta.