Kendall Jenner romanssihuhujen keskiössä – tässäkö uusi rakas?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-tähti Kendall Jenner ja nousujohdanteista uraa tekevä reggaeton-tähti Bad Bunny ovat suhdehuhujen keskiössä. Kaksikko nähtiin yhdessä julkisella paikalla läheisissä tunnelmissa tiistaina 7. maaliskuuta.

Kendal Jenner ja Bad Bunny viettivät yhdessä aikaa West Hollywoodissa. Kaksikko oli ollut TMZ-sivuston mukaan lounaalla Jennerin Kylie-siskon kanssa Sushiravintolassa. He vaikuttivat nauttivan toistensa seurasta ravintolan ulkopuolella otetuissa ja sittemmin viraalina levinneissä kuvissa.

Tähtien suhdehuhut saivat alkunsa jo helmikuussa. Jenner on seurustellut muun muassa NBA-tähti Devin Bookerin kanssa, mutta suhde päättyi viime lokakuussa. Puertoricolainen Bad Bunny on puolestaan seurustellut korusuunnittelija Gabriela Berlingerin kanssa.