Darcey Silva valmistautui treffeille – pyysi siskoaan sheivaamaan takapuolen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva on tähdittänyt jo useamman tuotantokauden verran omaa realitysarjaa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Darceyn ulkonäkömuutoksia, perhe-elämää, suhdekiemuroita ja uraa muotisuunnittelijana.

Sinkkupäivistään nauttiva Darcey Silva on nyt päättänyt liittyä treffipalvelun käyttäjäksi. Parinmuodostaja on löytänyt Darceylle sopivan miehen treffejä varten. Darcey haluaa näyttää vastustamattomalta ja toivoo, että tanssien merkeissä tapahtuvat treffit jatkuisivat myös makuuhuoneen puolelle. Hän valmistautuu iltaan sheivaamalla karvansa. Naisella on iso takapuoli, joten hän ei yletä poistamaan karvoja pakaroistaan.

– Sinä saat auttaa minua, Darcey tokaisee siskolleen Staceylle.

Sisko tekee työtä käskettynä. Stacey sheivaa Darceyn persausta kun sisko on nelinkotin hänen edessään. Lopulta tilanne on liikaa ja Stacey heittää karvanajohöylän menemään. Hän ei pysty suorittamaan tehtäväänsä loppuun. Toivottavasti työ palkitaan ja mies on vaivannäön arvoinen.