Geordie Shore -sarja lopetetaan – kuvattiin 12 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosituksi aikoinaan noussut amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Geordie Shorea alettiin esittämään MTV-kanavalla vuonna 2011 ja viime vuonna nähtiin ohjelman viimeinen tuotantokausi, joka tuli päätökseen marraskuun lopulla.

MTV tiedotti vuoden alussa, että Geordie Shore -sarjaa ei tulla enää jatkamaan. Sarjaa kuvattiin yhteensä 23 tuotantokautta ja sitä näytettiin televisiossa peräti 12 vuoden ajan. Hyvin suosittu realitysarja on tuonut julkisuuteen useita tähtiä, joita ovat muun muassa Vicky Pattison, Holly Hagan ja Charlotte Crosby.

Kuten monia muitakin suosittuja sarjoja, myös Geordie Shorea moni fani on alkanut katsomaan nyt alusta ensimmäisistä tuotantokausista lähtien. Daily Mail -sivuston mukaan moni onkin ollut hyvin ihmeissään siitä miten eri näköisiä ohjelman kaunottaret olivat ensimmäisillä tuotantokausilla. Naisista lähes jokainen on ottanut täyteaineita ja käynyt kauneuskirurgin veitsen alla.