Satakiloiset siskot -sarjan Tammy onnistui laihduttamisessa – hengityksen pysähtyminen muutti kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton painoi ohjelman alussa tehdyissä punnituksissa 275 kiloa. Nyt, neljä vuotta myöhemmin hän on viimein päässyt lihavuusleikkaukseen ja onnistunut karistamaan elopainoaan kevyemmäksi oman terveytensä tähden. Matka on ollut pitkä ja hän oli välissä kuoleman kielissä.

Tammy sai viime vuonna kuntoutusklinikalle kirjautumisen jälkeen vaikeita komplikaatioita ja hän lopetti hengittämisen. Nainen vaivutettiin koomaan. Hän joutui hengityskoneeseen. Tammy heräsi viikkoa myöhemmin.

– Menin kuntoutusklinikalle ja painoin enemmän kuin koskaan aiemmin. Paino oli 325 kiloa. Sain vakavia hengitysvaikeuksia noin puoli tuntia myöhemmin ja minut vaivutettiin koomaan, Tammy kertoo, mutta ei muista tapahtumista juuri mitään.

Tammylle kokemus oli käänteentekevä ja hän on laihtunut huomattavasti tämän jälkeen. Nainen on kertonut nähneensä nälkää tarkoituksella, jotta pääsisi lihavuusleikkaukseen. Nyt hän on muuttunut nainen niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Hänen laihdutusurakkaansa seurataan tuoreella tuotantokaudella.