Teini kokeili hallusinogeenejä – hyppäsi 19 metristä ja selvisi nipin napin hengissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa, San Diegon rantakaupungissa asuva teini oli vähällä kuolla hänen hypättyään alas kerrostalosta. Pudotusta oli 19 metriä, mutta hän selvisi hengissä kuin ihmeen kaupalla. Nyt hän haluaa varoittaa muita.

Sam Taylor halusi kokea jotain ennenkuulumatonta ja juoksi hotellin ikkunan läpi. Hän oli kokeillut hallusinogeenejä sisältävää salvia-yrttiä. Hänen kehonsa pysyi koossa 62 eri lisäosan avulla ja pojalle annettiin 15 prosentin mahdollisuus selvitä koettelemuksesta hengissä. Hänen jalkansa, kylkiluunsa, lantionsa ja rintalasta murtuivat.

NBC 7 -uutiskanavalle haastattelunsa antanut 19-vuotias nuorukainen kertoo, että huume sai hänet näkemään ja kuvittelemaan hulluja asioita. Hänen ystävänsä kasvot näyttivät sulavan ja hän uskoi selviytyvänsä hypätessään viidennestä kerroksesta. Taylor lensi ikkunan läpi parkkipaikalle.

Päivystyspsykologi tohtori Willough Jenkins kertoi, että huumausainekäyttöön tarkoitettu salvia voi aiheuttaa todella voimakasta dissosiaatiota. Taylor oli käyttänyt viisi vuotta psykedeelejä, mutta salvia jäi hänen viimeiseksi kerraksi. Nyt hän opettelee uudestaan kävelemään.