Drew Barrymore kamppaili riippuvuuden kanssa – Cameron Diaz oli huolissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijät Drew Barrymore ja Cameron Diaz ovat olleet läheisiä ystäviä jo pitkään. He tutustuivat jo teini-iässä kun 14-vuotias Barrymore oli töissä kahvilassa, jossa tällöin 16-vuotias Diaz tapasi käydä. Naiset ovat myös näytelleet aikuisiällä samoissa elokuvissa ja moni muistaakin heidät Charlien enkelit -elokuvasta.

Drew Barrymoren yksityiselämää ravisteli vuonna 2016 avioero hänen miehestään ja yhteisten lasten isästä Will Kopelmanista. Tällöin hän alkoi juomaan enemmän alkoholia, josta syntyi naiselle riippuvuus. Cameron Diaz on kertonut People-sivuston mukaan, että sitä oli hyvin vaikea seurata ystävänä vierestä.

Ystävät järjestivät väliintulon, mutta sekään ei saanut Drew Barrymorea vielä lopettamaan juomista. Naisen terapeuttikin lopetti hoitosuhteen Barrymoren kanssa koska hän huomasi, että vuosien työskentely tähden kanssa ei tuota tulosta koska nainen ei halua parantua.

Lopullinen herätys oli kuitenkin vuonna 2019 se kun naiselle annettiin mahdollisuus omaan keskusteluohjelmaan. Keskusteluohjelman juontaminen on ollut 48-vuotiaan Drew Barrymoren pitkäaikainen unelma, josta hän ei voinut kieltäytyä. Tähti päätti tällöin lopettaa juomisen kokonaan ja ottaa uuden jännittävän työmahdollisuuden vastaan.