Iggy Azalea poseeraa yläosattomissa – haluaa tuhlata OnlyFans-palkkionsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialaisräppäri Iggy Azalea yllätti taannoin faninsa liittymällä OnlyFans-palveluun vastoin hänen aikaisempia kommenttejaan. Tähti julkaisee usein seksikkäitä kuvia omalla Instagram-kanavallaan, mutta tarjoaa maksua vastaan faneille nyt vielä paljastavampia kuvia.

Iggy Azalea on alkanut tienaamaan OnlyFans-sivustollaan miljoonia dollareita. 32-vuotias räppäri on kertonut, että hänen ainoa tavoite elämässään on tulla vain rikkaammaksi ja rikkaammaksi. Nainen osaa myös nauttia rahoistaan ja tuhlaakin niitä mielellään.

Iggy Azalea on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän käyttää näyttävillä kuvilla tienaamansa rahat luksukseen. Hän ostaa itselleen timantteja, kalliita autoja ja hulppeita veneitä. Hän ei aio käyttää rahaa musiikkiuransa edistämiseen vaan hän haluaa hemmotella itseään. Tähti onkin kommentoinut aiemmin faneilleen, että hänen OnlyFans-sivustossaan on kyse vain rahan tekemisestä eikä se liity musiikkiin millään tavalla.