Satakiloiset siskot -sarjan Tammyn aviomies onkin stalkkeri? Kirjautui samalle klinikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjassa esiintynyt Tammy Slaton on astunut avioliittoon Caleb Willingham -nimisen miehen kanssa. Kaksikko tapasi toisensa lihavuuden hoitoon erikoistuneella vieroitusklinikalla. He menivät kihloihin ainoastaan kolme viikkoa tapaamisensa jälkeen.

Nyt on selvinnyt, että pariskunnan tapaaminen ei ollutkaan kohtalon oikku. Willingham oli viestitellyt Tammylle jo ennen tutustumista. Mies oli sitten kirjautunut tarkoituksella samalle klinikalle. Tammyn ystävät ovat pitäneet asiaa huolestuttavana, koska miehen toimet muistuttavat stalkkaamista, eli toisen ihmisen seuraamista netissä ja sen jälkeen myös tosielämässä.

– En stalkannut, tein vain etukäteistutkimuksia, Caleb Willingham kertoi Tammyn ystävälle Danielille tuoreessa Satakiloiset siskot -sarjan jaksossa.

Pari kihlautui syksyllä ja astui avioliittoon viime vuonna marraskuussa. Fanit ovat huolestuneita Tammyn hyvinvoinnista sen jälkeen, kun he katsoivat viimeisimmän jakson Caleb Willinghamin tähdittämänä. Osa faneista pelkää, että Tammy on saanut jälleen riesakseen manipuloivan miehen väärillä tarkoitusperillä. Moni haluaisi naisen olevan vihdoinkin onnellinen ja terve.

Caleb aikoo muuttaa Kentuckyyn Tammyn kanssa, kun hän saa luvan lähteä kuntoutuskeskuksesta. Tiedossa ei ole, kauan herra Willingham tulee viettämään aikaansa kuntoutuksessa. Miehestä tiedetään muutenkin hyvin vähän. Hän on 39-vuotias ja hän on Facebookin profiilin mukaan kotoisin Evansvillesta, Indianan osavaltiosta.