Iltapuku paljasti liikaa – Emily Ratajkowski vilautti Oscar-juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suositumpiin supermalleihin lukeutuva Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester, josta malli huolehtii pääasiassa yksin.

Nyt Emily on osallistunut Oscar-juhliin päivän trendin mukaisesti läpinäkyvässä asussa, joka hänen kohdallaan tarkoitti kuitenkin vilautusta. Toinen nänni nimittäin näkyi selvästi asun alta. Aika näyttää miten sosiaalisen median alusta suhtautuu tähän paljastavaan kuvaan.

Taannoin Emily jutusteli kameralle kuulumisiaan samalla kun häntä meikattiin ja hänen hiuksiaan kiharrettiin. Hän kertoi nauttivansa siitä, että hänen elämäntyylinsä ja työnsä mahdollistavat nykyään sen, että hän ehtii aina sanomaan pojalleen hyvää yötä ja näkee hänet myös ensimmäisenä aamulla. Lisäksi nainen kertoi, että hänen suurena unelmanaan olisi päästä asumaan Japanissa. ”Haluaisin asua Japanissa ja kuolla Italiassa”, tähti paljastaa.