Khloe Kardashian julkaisi ensimmäiset kuvat Tristanista lasten kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime kesänä toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan neljävuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Khloe Kardashian ei ole hänen ja Tristanin eron jälkeen juurikaan julkaissut yhteiskuvia heistä lastensa kanssa. Seitsemän kuukauden ikäisestä poikavauvasta on muutenkin jaettu huomattavasti vähemmän kuvia kuin hänen isosiskostaan Truesta vauvaikäisenä. Edes pojan nimeä ei ole vielä paljastettu. Nyt tähti on kuitenkin jakanut Instagram-kanavalleen suloisia kuvia, joissa Tristan viettää aikaa lastensa kanssa.

Kuvissa Tristan nähdään ensimmäistä kertaa pariskunnan kummankin lapsen kanssa. Poikavauvan kasvot näkyvät joissain kuvissa osittain, mutta suoraan edestä päin otetuissa kuvissa lapsen kasvot on peitetty. Julkaisun yhteydessä Khloe Kardashian haluaa toivottaa Tristanille hyvää syntymäpäivää ja kertoo hänen olevan maailman paras isä lapsilleen.