Vappu Pimiä paljasti suosikkiruokansa: ”Myös lapset tykkäävät”

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on nykyisin myös aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä, ja lukemattomien muiden tavoin hän julkaisee elämästään myös arkisia kuvia muiden nähtäväksi. Nyt 44-vuotias Pimiä kävi Sijoituskasti-podcastissa puhumassa hänen elämästään ja sijoittamisesta.

Vappu Pimiältä kysyttiin haastattelun aikana, että mikä on hänen lempiruokansa kotona. Tämä oli naisen mukaan hankala kysymys siksi, että hänen tekemänsä kotiruoat vaihtelevat aina sesongin mukaan. Yksi klassikkoruoka naisen kotiruokarepertuaarissa pysyy vuodenajasta riippumatta.

– Jos mun lapsilta kysytään niin se on aina valkosipulipasta, Vappu Pimiä yllättää vastauksellaan.

Valkosipulipasta, eli italialainen klassikkoannos pasta al aglio el peperoncino, kuuluu Pimiän perheen lempiruokiin. Pasta syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja siihen tarvitaankin spagetin lisäksi vain oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria, valkosipulia ja kuivattua chiliä. Näitä naisen mukaan löytyy aina kodin kaapeista, minkä vuoksi tätä ruokaa kutsutaan myös köyhän miehen pastaksi.

@sijoituskasti

Ota resepti talteen 🤌

♬ alkuperäinen ääni – Sijoituskasti