Julkkisstylistin yllättävä ilmoitus: ”Lopetan valheiden ja politikoinnin takia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useiden Hollywood-tähtien luotettu stylisti Law Roach on ilmoittanut yllättäin, että hän lopettaa työnsä stailaajana. Hän kutsuu itseään imagoarkkitehdiksi, mutta ei enää jaksa alan kieroutta. Ilmoitus tuli vain hetki sen jälkeen kun hänen ja Zendayan välirikosta alkoi kiertämään villejä huhuja.

Law Roach nähtiin muotinäytöksessä seisomassa Zendayan edessä. Näyttelijätähti oli pyytänyt stylistiä istumaan hänen taakseen, mitä moni onkin nyt pitänyt selvänä merkkinä siitä, että kaksikko ei olekaan enää niin hyvää pataa kuin aiemmin. ”Minä ja Zendaya olemme yhdessä ikuisesti. Rakastan häntä oikeasti”, Roach on kertonut sosiaalisessa mediassa.

Law Roach julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa luki, että hän on eläkkeellä. ”Kuppini on tyhjä. Kiitos kaikille vuosien varrella minua ja uraani tukeneille ihmisille”, Roach kiittää kuvatekstissään. Stylisti tarkentaa, että mikäli kyse olisi vain vaatteista hän voisi tehdä samaa työtä koko loppuelämänsä ajan. ”Valitettavasti näin ei ole! Politikointi, valheet ja vääristetyt tarinat saivat minut. Te voitatte…olen ulkona”, Law Roach kirjoittaa.