Suomalainen televisiosarja Netflixiin toukokuussa – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Max Malkan luoma Dance Brothers on historiallinen suomalaissarja. Kyseessä on ensimmäinen maailmanlaajuisesti ensi-iltansa Netflixissä saava suomalainen sarja. Netflixin ja Ylen yhdessä tilaama 10-osainen sarja ilmestyy suoratoistopalveluun 10. toukokuuta.

Dance Brothers kertoo ammattitanssijoiksi valmistuneista veljeksistä Ronista ja Sakarista. Huomatessaan ettei itsensä elämättäminen tanssilla ole helppoa, he perustavat ikioman klubin. Esimakua Taito Kawatan ohjaamasta sarjasta saadaan sen tuoreessa teaser-trailerissa.

Tanssijaveljeksistä nuorempaa Sakaria näyttelee Nörtti: DragonSlayer666 -sarjan pääosasta Kultainen Venla -ehdokkaana ollut Samuel Kujala. Kunnianhimoistai isoveljeä Ronia näyttelee Helsingin kaupunginteatterin Priscilla, aavikon kuningatar -musikaalissa esiintynyt Roderick Kabanga. Kokeneen klubiartisti Angelon roolissa nähdään monilahjakkuus Cristal Snow ja hänen ykköstanssijanaan Jeanine Muyima.