Kelly Clarkson avautui vaikeasta erostaan: ”En halunnut vain yrittää saada toimimaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen oli pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta monien yllätykseksi hän ilmoitti kesällä 2020 hakeneensa miehestään avioeroa. Pariskunta vannoi eroavansa hyvässä hengessä lastensa vuoksi, mutta erosta tuli kuitenkin vähitellen hyvin likainen.

Kelly Clarkson avautui nyt People-sivustolle vaikeasta erostaan ja kertoi, että ajatteli eroa pitkään. Hän työsti ajatusta mielessään kauan eikä päätös syntynyt yhdessä yössä. Tätä naisen mukaan monikaan ei tunnu tajuavan vaan uutisten perusteella ihmiset luulevat, että hän vain eräänä päivänä olisi päättänyt täysin yllättäen päättää seitsemän vuoden avioliittonsa.

Kelly Clarkson kuvaili eron repineen hänet sisältä riekaleiksi. Hän ei pidä siitä ajatuksesta, että avioliiton eteen pitäisi tehdä töitä. ”En halunnut vain yrittää saada avioliittoani toimimaan vaan olisin halunnut tehdä siitä kauniin”, nainen kommentoi. Tähti olisi halunnut suhteen olevan mahtava ja kun se ei sitä ollut, nainen alkoi hyväksymään mielessään sen, että ero on väistämätön.