Pasha Pozdniakova nautti auringosta – arvaatko missä asussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseksi sometähdeksi noussut Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo yli 1,7 miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt samaan.

Nyt Pasha on kuvattu nautiskelemassa Järvisydän-matkailukohteen kylpylän aurinkoisesta terassista, jossa hän istuskeli riipputuolissa. Vastaava hetki rentoutumiselle kelpaisi varmasti aika monelle suomalaiselle juuri nyt.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.