Julia Fox ihastuttaa uudessa tyylissä – värjäsi hiuksensa itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan noin vuosi sitten avioerosta toipuvaa Kanye Westiä, jonka jälkeen Fox deittaili räppäri Drakea. Julia Fox on alkanut ihastuttamaan nyt myös sosiaalisessa mediassa omalla suorapuheisuudellaan ja tyylitajullaan.

Julia Fox haluaa erottua massasta ja on jälleen yllättänyt ihmiset uudella tyylillään. Julia Fox ihastutti aiemmin blondina, jonka jälkeen hän värjäsi hiuksensa ruskeiksi. Pariisin muotiviikoilla nainen esitteli jälleen uudenlaisen tyylin ja saapui muotinäytöksiin punaisissa hiuksissa.

Julia Fox kertoo itse värjänneen hiuksensa punaiseksi. Nainen oli myös meikannut itselleen näyttävän meikkityylin, jossa punaisia hiuksia korostettiin punaisilla kulmakarvoilla, luomivärillä ja huulipunalla. Tähti on kertonut olevansa nykyään täysin sinut itsensä ja oman ulkonäkönsä kanssa, mikä näkyykin myös Julia Foxin rohkeista asuvalinnoista.