Eva Wahlström julkaisi ihanan imetyskuvan somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen tunnetuin nyrkkeilypariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen saivat kaksi vuotta sitten ensimmäisen yhteisen lapsensa, jolle he antoivat nimeksi Elia Nalle. Elia Nallella on perheessä myös kaksi isoveljeä, Leon ja Luda.

Nyt 42-vuotias Eva Wahlström julkaisi hänen Instagram-kanavalleen suloisen kuvan, jossa hän imettää kaksivuotiasta Eliaa. Kuvassa lapsi nukkuu hajareisin äitinsä sylissä rinnalla ja näyttää todella tyytyväiseltä. Kuvan saattelemana Wahlström kertoo ajatuksistaan koskien taaperoimetystä.

– En ollut ajatellut taaperoimetystä sen enempää paitsi että se kieltämättä mun silmissä näytti vähän hassulta, kun isompi lapsi käveli äitinsä luokse pyytämään tissiä. Nyt Elia on 2v ja edelleen rintaruokittavana, Wahlström kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Eva Wahlström tietää, että imettäminen ei ole kaikille helppoa, minkä vuoksi hän onkin onnellinen saadessaan imettää näin pitkään. Imettämisestä on kuitenkin tullut jo uuvuttavaa, minkä vuoksi Wahlström on halunnut udella myös muilta äideiltä neuvoja siihen miten he ovat onnistuneet imetyksen lopettamisessa.